Het Team


Gabor:

Als u binnenstapt of een afspraak heeft voor contactlenzen, optometrie, slechtziende hulpmiddelen of voor een oogmeting is de kans zeer groot dat u hem treft. ’s Ochtends vroeg vinden we hem altijd in de slijperij. Gabor is sinds 1991 werkzaam bij Focus en …… bovendien de directeur. In zijn vrije tijd houdt hij zich onder andere bezig met Urbex-fotografie. Als u met hem over oldtimers en/of Amerikaanse auto’s gaat beginnen weet u zeker dat het gesprek een andere wending gaat nemen.Lionne:

Briladvies is ook haar specialiteit. Daarnaast is ze mede werkzaam in de slijperij,en is ze verantwoordelijk voor de afdeling sportbrillen, o.a. Rudy-Project, Gloryfy, Ray Ban en Oakley’s op sterkte zijn haar specialiteit. Ook houdt ze zich bezig met het up to date houden van de computers en de website.


 Marjan:

Onze ‘dame van de administratie’ verzorgt al jaren de financiële kant van het bedrijf. In de zomer helpt ze u op zaterdagen graag verder met het uitzoeken van een montuur of hippe zonnebril. Tevens is ze privé beoefenaar van Kinesiologie voor mensen met lichamelijke en geestelijke klachten.Annemarie:

Deze dame doet oogmeting. en ook briladvies van monturen en glas keuzes is haar toevertrouwd. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met haar eigen webshop...."spulletjes van Marie".Ronnie;

Onze nieuwe verkoopadviseur, zijn specialiteit ligt bij de veiligheidsbrillen.

Zijn favorite hobbie is lange afstand motorrijden en muziek luisteren.
Alexandra:

onze nieuwe collega opticien die van alle markten thuis is.

ze doet oogmetingen, lensaanpassingen geeft briladvies.

haar hobbie is haar lieve zoontje, kappen en ze is in haar vrijetijd nagelstyliste. 

Print article