Het Team


Gabor:

Als u binnenstapt of een afspraak heeft voor contactlenzen, optometrie, slechtziende hulpmiddelen of voor een oogmeting is de kans zeer groot dat u hem treft. ’s Ochtends vroeg vinden we hem altijd in de slijperij. Gabor is verzamelaar van antieke verrekijkers en sinds 1991 werkzaam bij Focus en …… bovendien de directeur. Als u met hem over oldtimers en/of Amerikaanse auto’s gaat beginnen weet u zeker dat het gesprek een andere wending gaaLionne:

Briladvies is ook haar specialiteit. Daarnaast is ze mede werkzaam in de slijperij,en is ze verantwoordelijk voor de afdeling sportbrillen, o.a. Rudy-Project en Oakley’s op sterkte zijn haar specialiteit. Ook houdt ze zich bezig met het up to date houden van de computers en de website .Heidi:

Briladviseuse en zorgt ervoor dat alles in de kinderbrillen-winkel op orde blijft . Ook is zij verantwoordelijk voor de interne en externe post en het correct plaatsen van de bestellingenMarjan:

Onze ‘dame van de administratie’ verzorgt al jaren de financiële kant van het bedrijf. In de zomer helpt ze u op zaterdagen graag verder met het uitzoeken van een montuur of hippe zonnebril. Tevens is ze privé beoefenaar van Kinesiologie voor mensen met lichamelijke en geestelijke klachten.Annemarie:

Naast Gabor is dit onze dame die mede de oogmetingen verricht.Briladvies van monturen en glas keuzes is haar toevertrouwd.In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met haar eigen webshop...."spulletjes van Marie".Kelly:

Onze jongste medewerker, werkzaam als  briladviseuse.
Ze volgt de opleiding Optiek te Dordrecht.

Print article