Het Team


Gabor:

Als u binnenstapt of een afspraak heeft voor contactlenzen, optometrie, slechtziende hulpmiddelen of voor een oogmeting is de kans zeer groot dat u hem treft. ’s Ochtends vroeg vinden we hem altijd in de slijperij. Gabor is verzamelaar van antieke verrekijkers en sinds 1991 werkzaam bij Focus en …… bovendien de directeur. Als u met hem over oldtimers en/of Amerikaanse auto’s gaat beginnen weet u zeker dat het gesprek een andere wending gaat nemen.Svetlana:

Opticien, specialist in de weerwinkel en verrekijkers en meet gehoorbescherming aan. Heeft al een lange loopbaan bij Focus achter de rug. Deze duizendpoot binnen Focus Optiek besteed privé graag al haar tijd aan haar dochtertje.Annemarie:

Bij deze dame kunt u terecht voor een oogmeting en/of een montuuradvies, ook bij haar bent u uiteraard in goede handen. Houd zich in haar vrije tijd graag bezig met antiek, zeilen en haar zoontje.Lionne:

Briladvies is ook haar specialiteit. Daarnaast is ze mede werkzaam in de slijperij,en is ze verantwoordelijk voor de afdeling sportbrillen, o.a. Rudy-Project en Oakley’s op sterkte zijn haar specialiteit. Ook houdt ze zich bezig met het up to date houden van de computers en de website .Heidi:

Briladviseuse en zorgt ervoor dat alles in de kinderbrillen-winkel op orde blijft . Ook is zij verantwoordelijk voor de interne en externe post en het correct plaatsen van de bestellingenMarjan:

Onze ‘dame van de administratie’ verzorgt al jaren de financiële kant van het bedrijf. In de zomer helpt ze u op zaterdagen graag verder met het uitzoeken van een montuur of hippe zonnebril. Tevens is ze privé beoefenaar van Kinesiologie voor mensen met lichamelijke en geestelijke klachten.Zara:

Komt oorspronkelijk uit Wales en woont nu ruim 25 jaar in Nederland.
In haar vrije tijd zingt ze graag en speelt harp. Zara is een paar jaar geleden tweede geworden als beste leerling opticien van Nederland. Uiteraard is ze volleerd opticien. 


Kelly:

Onze jongste medewerker, werkzaam als  briladviseuse

Print article